E-Satınalma
E-satınalma Hızla Büyüyor

Dijital iletişimin büyümesi ile şirketler E-satınalma konusunda ciddi yatırımlara girmeye başladı. Yeni tedarikçilere ulaşmada ve alternatif tedarikçilerle hızlı kazanmanın  yolunu açan Türkiye'nin ilk herkese açık online platformu Supplio.net kısa sürede başarıya ulaştı.

03.08.2020 / SUPPLIO
Supplio.net

Alırken kazanmanın en önemli platformlarından birisi olmayı hedefleyen Supplio E-satınalma sistemi ürün & hizmet arayanlarla satıcıları bir araya getirerek kısa sürede katma değerli ticaretin kapılarını açtı. 

E-satınalma'da tüm detayları bir aray getirerek eksiksiz bir online yazılım sunan Supplio E-satınalma sistemi kolay kullanımlı  ara yüzü ve teknik detayları ile kurumsal firmalardan tam puan almayı başardı.

E-satınalma'nın en kolay yolu olan Supplio E-satınalma sistemi 1 aylık ücretsiz üyelik vererek herkesin bu sistemin kolaylıklarının ve avantajlarının farkında olmasını sağladı. 

Müşterilerine doğru ürüne, tedarikçiye, doğru fiyatla ulaşma, anlık online ihale açma, tedarikçi değerlendirme, zamandan tasarruf ve  ve her anı raporlama özellikleri sunan bir E-satınalma sistemi sunduklarını söyleyen Supplip E-satınalma sistemi müşterilerin deneyimlerinin kısa sürede sistemi daha geliştirdiğini bildirdi.

E-satınalma ile işinizi büyütmek istiyorsanız Supplio.net doğru adres.

Diğer Haberler
E-Satınalma
01.04.2020 / SUPPLIO