İş Dünyası
Grafiket Rotasını Avrupa'ya Çevirdi

2008 yılından bu yana Kreatif Reklam Ajansı olarak birçok ilke imza atan Grafiket, müşterilerine konvansiyonel ve dijital dünyanın sınırlarını genişleten, pazarlama odaklı, yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunan bir yapıya kavuşmuş ve kısa sürede bir çok markanın hedefine ulaşmasını sağlamıştır.

30.03.2020 / SUPPLIO
Supplio.net

2008 yılından bu yana Kreatif Reklam Ajansı olarak birçok ilke imza atan Grafiket, müşterilerine konvansiyonel ve dijital dünyanın sınırlarını genişleten, pazarlama odaklı, yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunan bir yapıya kavuşmuş ve kısa sürede bir çok markanın hedefine ulaşmasını sağlamıştır. Grafiket,  müşterileri için sürekli katma değer sağlayan projeleri, hizmetleri ve içgörülü fsikirleri, yaratıcı çözümleri ile birleştirerek entegre pazarlama iletişimi sunan Türkiye’nin öne çıkan tam hizmet reklam ajansınlarından birisi olmayı başarmıştır.

Grafiket kurulduğu günden bu yana bilgiyi, doğru analiz, araştırma ve yaratıcılıkla birleştirerek, geçmiş tecrübelerini  iletşim çağının fırsatlarıyla besleyebilmiş ve müşterileri için sürekli kaynak yaratan bir marka olmayı başarmıştır.

Ekibi seçmek, ajansı seçmekten önemli. 
Kimse kayığında kürek çekmeyen yolcu istemez. Diyerek sürekli kendini geliştiren, cesaretli ve yaratıcı ekibi ile İzmir’li bir ajans olarak Kristal Elma ve Kırmızı reklam ödüllerini aldıklarını söyleyen Ajans Başkanı Görkem Bozkır,  Multi-disipliner, özverili ve  kendini sürekli geliştiren bir ekip ile bir çok markanın hem ulusal hem de uluslararası çapta sınırlarının genişlemesine yardımcı olduklarını belirtiyor. Ölçülebilir ve rekabetçi sonuçlar sağlayan iletişim stratejileri geliştiririz. Konvansiyonel ve dijital mecralarda marka kimliği ile uyumlu yaratıcı çözümler geliştirerek çift yönlü iletişim yaratırız. Müşterimizin işini öğreniriz, odaklanırız, uygularız ve hedef kitlenin paha biçilemez karşılığı olan içgörüler yaratırız.

Standartları sevmeyiz. Her Markanın kendine has özellikleri vardır. Asıl yaratıcılık bunu ortaya çıkarabilmektir.

Grafiket’in tüm çalışanları yaratıcı süreçlere doğrudan etki eden “Cesaret, Tutku, Merak, Coşku, Samimiyet, Sezgi, Israr, İstek” prensiplerini  benimser ve uygular.

İşte bu prensipler artık Grafiket’in kendi sınırlarını aşmasını ve uluslararası pazarda yeni müşteriler için harekete geçmesini sağladı. Gelecekten kaçamayız ama geleceği planlayabiliriz diye sözlerine devam eden Bozkır, Uzun yıllar Avrupa’da hizmet ettiğimiz markalar için hizmet hacmini genişletmek ve kendimize yeni pazarlar oluşturabilmek içim Almanya’da kurduğumuz yeni ofisimiz ile Avrupa’da da verdiğimiz hizmet kalitesi, yaratıcı fikirlerimiz ve reklam işlerimizle de öne çıkan başarılı bir ajans olmayı hedefliyoruz dedi.

Kreatif hizmetler dışında Dijital İletişim ve Sosyal Medya hizmetleri için de Avrupa’da yatırımlarını tamamlayan Grafiket, özellikle Türk markalarının Avrupa’da daha fazla pay alabilmesi ve Avrupalı markalara karşı rekabet  konusunda üstünlük sağlayabilmesi için tüm tecrübesini ve yaraatıcılığını harekete geçiriyor.

Diğer Haberler